Nopti de cristal romanesti

Am ezitat sa scriu acest text.Din dezamagire fata de poporul din care TOTI facem parte,din neputinta de a schimba ceva,din lasitati : a mea sa evit tema,a noastra ,a tuturor,sa ne facem ca nu intelegem ce ni se intampla si din teama de cenzura.E un text nu despre guvern,autoritati,ci despre NOI.Consider virusul un pretext,nu o cauza.🤐)sa stiti ca printre primele lucruri pe care le a facut regimul hitlerist a fost infiintarea unui minister al propagandei,condus de Goebbles,care controla presa scrisa,radioul,teatrul etc.Da? Goebbles fiind cel care a spus:"o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar".🤐) ca sa treaca in certificatul de deces cauza mortii,covidul!

1.9 MAI.Stiti ce semnifica? Stiu,a zis presa,ziua Europei,UE..Semnifica ZIUA INDEPENDENTEI noastre.În acea zi memorabilă, 9 mai 1877,Mihail Kogălniceanu, declara în Parlamentul ţării: „suntem independenţi, suntem naţiune de sine statatoare”. Presa a tacut malc.Tot pe 9 mai,dar in 1945,ziua cand Aliatii au infrant Germania NAZISTA.Presa a tacut malc.Poate in contextul pandemic,cu ordinante militare,cu spitale-butaforie de carton,cu internari fortate,cu cenzura,sa vorbesti de nazism si independenta ar putea fi ...periculos.Presa a tacut,chiar si istoria e tratata selectiv,luam de acolo ce ne convine,nu idei periculoase,sa nu agitam prostimea.Aceastea sunt vremurile.Acestia suntem NOI? Populatie,nu popor? Un popor stie ca are in trecut fapte de istorie exceptionale,o populatie,NU.Un popor poate reedita trecutul,o populatie,NU.Meditati la acest aspect,va rog!
2.Stare de alerta.
-PM Ludovic Orban spune ca va emite o ordonananta pentru STAREA DE ALERTA ca sa poata "APARA VIATA SI SANATATEA CETATENILOR ROMANI".Presa aplauda,specialistii vin sa ne explice noua,prostilor,ca asa si NUMAI asa e bine! Bun! Va las sa meditati la doua imagini in antiteza: pe de o parte,autoritatile dintr o grija imensa pentru viata si sanatatea noastra, INTERNEAZA ASIMPTOMATICII,adica oameni fara simptome ,si,pe de alta parte,3 MILIOANE ( TREI) DE BOLNAVI CRONICI NU AU ACCES IN SPITALE( ati vazut si voi imagini la televiziuni cu oameni bolnavi plangand la poarta spitalelor).Cum era cu grija pentru viata si sanatatea romanilor? CATI OAMENI MOR ACASA DIN LIPSA DE TRATAMENTE SI OPERATII? HAI SA NE TREZIM!!! Cum e cu grija pentru viata si sanatatea romanilor??
-Circula un draft despre prevederile starii de alerta.Are multe prevederi de la interzicerea dreptului de libera circulatie intre localitati pana la obligativitatea mastii.Cea mai importanta,cea mai nociva,cea care va omori mult mai mult decat virusul.IN STARE DE ALERTA,SPITALE NON COVID( ADICA TOATE SPITALELE) II VOR CONSIDERA PE TOTI CEI INTERNATI SUSPECTI DE COVID,CA ATARE SE VOR INTERNA ORI SINGURI IN SALON,ORI 2( DOI),CU RESPECTAREA UNEI DISTANTE IN SALON! HAI SA NE TREZIM! ACEASTA PREVEDERE INSEAMNA CA FOARTE MULTI OAMENI NU VOR AVEA LOC IN SPITALE! CINE NU ARE BANI PENTRU SPITAL PRIVAT,MOARE!!! SANATATEA E UN DREPT,TREZITI VA! Daca nu au reusit privatizarea sanatatii prin ordonante,o fac acum! Oricum,v am spus demult ca se vor cheltui multi bani cu virusul,iar dupa virus,tot noi vom plati.Cum? Nu mai sunt bani pentru spitale,tratati mai putini pacienti!
Concluzii: Nimeni nu poate numara acum cati morti( oricum e ok,ii trecem la morti de covid) a generat ordinul dl Arafat de interzicere a tratamentelor si operatiilor neconsidetate urgente in TOATE SPITALELE( STAT SI PRIVAT).Vreti sa adaugam morti noi prin prevederile acestei stari de alerta? De ce nimeni nu zice nimic? Suntem populatie,nu popor? Nu ne pasa de nimic,tacem toti vinovat? Cf simularilor lineare,in primele 4 luni ale anului au fost cca 80.000 de decese din cu totul alte cauze
,decese si drame de care nu vorbeste nimeni.Si noi am oprit tara pentru 1000 de morti.
Inca ceva,nu ai temperatura corpului mai mica sau egala cu 37° ,nasol...nu pupi nimic,afara! Cat timp dormim,tocmai intram in epoca segregarii pe principii medicale!
3.Presa.
De la inceputul pandemiei,la absolut toate televiziunile nu s au prezentat decat punctele de vedere oficiale,exclusiv medicii si expertii in acord cu OMS si cu autoritatile.Presa,in special televiziunile nu au fost altceva decat instrumente de propaganda,de amplificare a fricii.Vi s a spus,priviti la noi,avem grafice,curbe,pareri,arafati,cercei,rafile,tatari,ei si noi stim TOT,NU MAI CITITI VOI IN ALTA PARTE,NU MAI CERCETATI! UNU,CA TOTI CEILATI MINT,NUMAI NOI SI SPECIALISTII NOSTRI DETINEM ADEVARUL SI DOI,ORICUM SUNTETI PREA PROSTI SA GANDITI,LUATI DEJA GANDIT DE NOI,NOI STIM!! Gresesc?? In primul comentariu,voi lasa un link sa vedeti cati specialisti de prestigiu au avut alte pareri in legatura cu virusul pandemic.Cate v au fost prezentate? Exact! Niciuna! Scurta recapitulare: a inceput totul cu imagini apocaliptice din Italia,repetate in bucla,s au folosit pana la refuz expresii ca ' linia intai','razboi','virus ucigas','eroi','periculos nemaivazut',au urmat grafice complicate,interviuri emotionante cu medici,cu primul pacient,pareri ferme,de necontrazis ale specialistilor,evident de necontrazis si ei,'vom avea mii de morti la sfarsitul lui aprilie',vi s au prezentat cei care au o parere diferita ca fiind dusmanii vostri,iresponsabili...s a cerut imperios starea de urgenta.Gresesc? Sa nu uitati rolul presei,al televiziunilor in rostogolirea si amplificarea situatiei.
Ce urmeaza? Guvernul va aloca 40 de milioane de euro pentru presă, în următoarele patru luni (200 de milioane de lei). Adică 10 milioane de euro pe lună.Jumatate pentru televiziuni.Sfarsit.Vreti informatii? NU VA SUBESTIMATI,GANDITI VOI SINGURI,CITITI,INFORMATI VA SINGURI! Ca o nota,fara nicio legatura cu prezentul(
3.ADEVARUL
-Horatiu Moldovan,secretar de stat MS:"Sunt raportate multe decese la pacienți care mor din alte cauze. Urmărim zilnic raportările. 80% aveau comorbidități. Ar fi murit oricum."
-Dl Tataru,MS:"Practic doar 13% au doar infecţia cu coronavirus",din decedatii de Covid 19.
Explicatia ministrului: raportam cum ne cere OMS! Hai sa ne inchinam toti la noul zeu,OMS!
Acesta este ADEVARUL.Dar adevarul a devenit irelevant! Totusi,sa mai turnam putin adevar!
-prin ordin al CNSCBT(Centrul national de supraveghere si control al bolilor transmisibile) ,toti cei INFECTATI cu covid care au decedat sa fie declarati MORTI DIN CAUZA COVID ,indiferent daca acestia au cancer,diabet,afectiuni hematologice..E clar? Trebuie sa avem morti! Ne facem de ras la OMS cu cancere,avc uri etc..ce dracu!
-ordin de ministru: sa fie considerati morti de covid si cei care au murit in izolare,in carantina si cei care erau internati si erau SUSPECTI ( nu CONFIRMATI) de covid,sa fie declarati toti ca fiind DECEDATI DE COVID 19!
-ordin de ministru:interzicerea necropsiilor celor decedati din cauza virusului,pe motiv de raspandire a virusului.
Concluzie: trageti voi concluzia! Suna cumva ca un necesar de morti pe hectar? Banuiesc ca a vuit presa,nu ai asa? S a discutat pana la lesin aceasta descoperire,aceste declaratii ale autoritatilor? Nu! Mai bine discutam despre NE CESITATEA STARII DE ALERTA,CAT DE INTELIGENTE SI INSPIRATE AU FOST AUTORITATILE BLA BLA.Sa trecem la mortii Covid si PRESA!!! Sa nu lasam adevarul sa ne opreasca! Ca tace presa,inteleg ,dar de ce tacem toti? Suntem popor sau populatie?
4.Complicitati si alte acareturi
- complicitatea presei e evidenta.Nu reiau argumentele.Va anunt ca va continua,daca ne raportam la banii primiti de la Guvern incepand din 1 mai pana in septembrie..se numeste 'campanie de informare" . De data aceasta,e mult mai mult decat benigna goana dupa senzational,presa a devenit o unealta!
-specialistii.Sunt specialisti buni si specialisti rai.Cei buni,cei fara de greseala,cei care la gripa aviara vedeau milioane de morti,cei care in martie propovaduiau apocalipsa sunt exact cei care apar la televiziuni,cei care au laudat si invitat starea de urgenta si ,evident,cei care acum ne mangaie pe crestet parinteste si ne duc de manuta spre starea de alerta,spre binele nostru..ii gasesti descrisi in articolul 'Sindromul Stockholm',pe pagina.Specialistii rai nu apar nicaieri,sunt cei care nu sunt de acord.Ca o nota,PE GALILEO GALILEI,BRUNO NU I AU CONDAMNAT CUMVA TOT SPECIALISTII CONTEMPORANI LOR?? Ganditi,va rog!Ca o nota,la noi e bine,in Rusia,specialistii rai zboara de la etaj,la noi doar metaforic,zboara din atentia publicului.
-cadrele medicale,medicii.Spitale sunt goale.Ei tac.Daca la inceputul crizei,mai apareau voci,acum e liniste totala.Unii tac de frica,altii pentru ca li s a promis un bonus de 500 de euro.TAC.Ii judecati? Nu o faceti! SI NOI SUNTEM IN ERA TACERII VINOVATE! E peste mine sa cred ca unii dintre ei chiar sunt partasi la asta!
-ca o nota,multe,daca nu toate complicitatile,au drept motivatie BANII.Afacerile derulate in aceste luni sunt prezente in presa libera,cata mai e.Cititi! Coruptia ucide?? Da,sigur! Dar hai sa ne trezim,coruptia nu stie ideologie,nu fiti naivi! Se reia un mit zilele acestea,Kovesi,mitul anticoruptiei...Suntem atat de naivi? E exclusiv un element de a ne diviza din nou,sa ne certam intre noi.Coruptia exista bine mersi,nu a eradicat nimeni nimic.E doar praf in ochi,ca si tema Ardealului.Teme false ca sa nu privim realitatea: somaj,saracie,hotie,coruptie,stat in casa degeaba( nu sariti,si OMS a zis la fel!).HAI SA NE TREZIM! Suntem popor sau populatie?
-nu i asa ca in Bulgaria a venit apocalipsa,morti fara numar,dupa ce au fost la Slujba de Inviere? Nuuu? Vai,dar asa au zis specialistii..CRESTINATATEA NOASTRA FACE PARTE DIN DEVENIREA SI EXISTENTA ACESTUI NEAM! FARA CREDINTA SUNTEM POPULATIE,NU POPOR!
-avem comisie pentru fake news.Suna bine,nu? American,modern! Cenzura suna ca dracu! Ce comunism,cenzura...Ce nu e in conformitate cu varianta oficiala,e fake news! Sunt absolut sigura ca am mai auzit asta undeva! Unde?? In comunism,in fascism,cam in orice regim autoritar! Ce anacronici cei ce au au MURIT la propriu pentru eliminarea cenzurii,pentru libertate,nui asa? Ce stiau ei? Fake news ul strica poporul! Ca idee,ca pamantul se invarte in jurul soarelui a fost ab initio FAKE NEWS!
-presa corupta si stupida nu rosteste adevarul: lockdownul a fost degeaba;principalele focare de infectie au fost SPITALELE( aflate in grija autoritatilor) si azilele de batrani.Si aici,si in strainatate.Ba aflam( sigur un fake news facut de oameni rai) ca in unele spitale se ofera BANI apartinatorilor de catre cadre medicale( sigur nu de catre eroi
5.Criza economica.
Dl Catu ne anunta ca e totul de la foarte bine in sus.Prognozele UE il contrazic total.In SUA,somajul a atins cote incredibile.Keep calm! Pe planeta Romania,e totul fff bine,zice dl Catu,in timp ce se imprumuta mai scump decat Bulgaria.Hai sa ne trezim! Nu ne pasa de batrani,i am lasat sa fie batjocuriti,nu ne pasa de bolnavi,i am lasat sa moara in case fara tratamente si interventii,dar nici de noi,de foame nu ne mai pasa?? Suntem popor sau populatie?
Iata totusi niste date:
-peste 320 000 oameni au ramas fara loc de munca
-peste 930.000 persoane in somaj tehnic
-IMM INVEST este SINGURUL program lansat ,numar credite insignifiant
-imprumuturi de la inceputul anului de 8,6 MILIARDE EURO.
-consumul in scadere cu 30%
-NICIUN PLAN INTEGRAT PENTRU REDESCHIDEREA SECTORULUI DE SERVICII.Corect,HORECA nu aduce bani la buget! Si nici cei cca 300000 de fraieri care lucreaza in acest sector..
Cifre,numere,date sunt,nu asta e problema.Credeti sau nu,cel putin nu mai picati in retorica mincinoasa PSD ,ba PNL blabla..Vorbeste presa despre asta? Nu! Nu! Se discuta despre Cedo,Kovesi,Ardeal luat in sac,salvat batrani inchisi tot de noi..etc
Suntem popor sau populatie?
Concluzii finale:
1.As putea face un text interminabil.Scopul meu nu este sa va conving de ceva anume,ci sa va fac sa va puneti intrebari.Nu exista intrebari gresite! Incearca sa va convinga ca a intreba e gresit,pentru a nu fi nevoiti sa va raspunda!
2.Ce fel de oameni suntem? Ce fel de popor suntem? Ce ne defineste? Suntem tara in care o femeie in vreme de covid merge la spital cu o fractura deschisa de glezna si E LASATA SA SANGEREZE PANA LA MOARTE? ASA NE DEFINIM? CUM PUTEM INGHITI ASA CEVA? SUNTEM COMPLICI,NU VICTIME!
3.Suntem tara in care oamenii asimptomatici sunt tinuti INCHISI,INTERNATI OBLIGATORIU SI TRATATI OBLIGATORIU! Da? Suntem in tara in care autoritatile se lauda ca au construit spitale -inchisori!( nu numai PNL,dar si PSD,prin dna Firea).Pacientii nu mai au drepturi? Sanatatea e un DREPT,nu o OBLIGATIE! Suntem tara unde esti tratat obligatoriu de covid dar lasat sa mori de orice alta boala?? STIATI CA IN SPITALE ESTI AMANAT LA ORICE INTERVENTIE PANA NU ITI VINE TESTUL PCR DE COVID?? POATE DURA PANA LA 2 ZILE! DACA MORI,GHINION! Ca o nota,deplasata evident,Hitler a inceput constructia lagarelor mortii inca din 1934..nimeni nu a zis nimic,ba chiar erau laudate,era spre binelor evreilor si tiganilor sa fie dusi acolo..De ce tacem TOTI? Ca nu suntem in situatia de a sta inchisi sanatosi,de a nu primi tratament,de a ne opera? Cand vom ajunge,nu o sa fie NIMENI sa tipe pentru noi! Nu v a spus nimic tipatul celor din Arad ,din Suceava inchisi in saloane ,fara ingrijire,fara tratament,abandonati? Daca ai un accident tu (sau eu sau copilul tau sau oricine) esti operat/tratat ,conform noului protocol covid, dupa ce vine rezultatul testului covid! Asta in caz ca te gandeai ca pe tine nu te afecteaza ,ca nu esti nici batran,nici cronic! Sigur,noua nu ni se poate intampla!! HAI SA NE TREZIM!
4.Terminati cu razboiul romano-roman.Vi se vor da teme de dividere la infinit.Ganditi!
5.Ce ne defineste? Supusenia,obedienta? Priviti in urma la cei care au stat in inchisorile comuniste!! SUNT ZEI,SUNT IMENSI!! Noi de frica mortii via corona ,am stat in casa,am renuntat la drepturi si libertati,la tot,la religie.Si chiar si acum cand Adevarul incepe sa se vada,TACEM! Aia au stat ANI IN INCHISORI! Trebuie sa alegem ce ne defineste ca popor!! La 9 mai,nu sarbatorim anosta zi a Europei,ci ziua cand unii,neamuri cu noi din alt secol( greu de crezut),obtineau independenta, invingeau molima reala a fascismului.Toti au murit ca noi sa avem privilegiul sa fim LASI! Inainte sa i aruncati la cos pe batrani,inainte sa judecati istoria,vedeti ca printre ei si in trecutul nu foarte departat au TRAIT OAMENI IMENSI,ZEI,AU MURIT OAMENI PENTRU CA VOI,NOI SA FIM IMBECILI SI SA #STAMACASA.
6.Sclavii Europei.Asta vreti sa fim? Oamenii pleaca din lipsa de sanse aici.Nu i judecati! Cautati cauza pentru care pleaca.Judecati cum sunt VANDUTI,lipsiti de drepturi,tratati ca niste sclavi moderni.Nu v a deranjat ca cei suspecti de covid au fost trimisi inapoi pachet in Romania? Aaa,noua nu ni se poate intampla,nu i asa? Nimic nu ne tulbura,nici macar ca Europa( Germania,Uk,Belgia,Italia etc) nu dau doi bani pe carantina si ordonantele noastre! Care ordonante? Exact acelea pentru care noi suntem amendati ca nu le respectam! Suntem lipsiti de demnitate? Poate de aia suntem usor de transformat in sclavi! Popor sau populatie?
7.Care este tratamentul,protocolul OBLIGATORIU pentru COVID 19? Nu se vorbeste despre el.Oare de ce? Ce tratament esti obligat sa iei? Ce efecte adverse are? Cati au patit mai rau de la intubare ? Cati? Specialistii atat de vorbareti,TAC! Se fac experimente pe noi? De ce se tace? Cei asimptomatici au risc mare de a contracta o infectie nosocomiala,au uitat sa va spuna specialistii!
Ce e o noapte de cristal?
Între 9 și 13 noiembrie 1938, în Germania și Austria au fost omorâți în bătaie circa 400 de evrei; aproximativ 30.000 de evrei au fost duși în lagăre de concentrare, iar 1.668 de sinagogi, deci aproape toate sinagogile au fost devastate, 267 din ele fiind chiar incendiate.Au participat si civili si trupele SS.RESTUL POPORULUI GERMAN A STAT IN CASE!
NU NE MAI SALVATI,CA MURIM!

Comments

Popular posts from this blog

Regatul proștilor

O propunere de nerefuzat

O ultimă vară calmă