Despre covid

 

Dr.Michael Ryan,director executiv OMS,a declarat că aproximativ 10% din populația lumii a fost deja infectată cu Sars-Cov-2.
Aceasta este, potrivit lui, „cea mai bună estimare”. Cifra reprezintă o creștere imensă a numărului de cazuri recunoscute oficial (aproximativ 35 de milioane de oameni).Dr. Ryan a declarat că această cifră arată că „marea majoritate a lumii rămâne în pericol”.
Site-ul zerohedge.com a făcut, însă, calculele și susține că, de fapt este de fapt o veste bună. Mai precis, această cifră confirmă că virusul nu este la fel de mortal cum ni se spune continuu.
„Populația globală este de aproximativ 7,8 miliarde de oameni. Dacă 10% dintre oameni au fost infectați, înseamnă că ajungem la 780 de milioane de cazuri. Numărul global de morți atribuit în prezent infecției cu Sars-Cov-2 este de 1.061.539. Cu alte cuvinte este vorba de o rată a mortalității infecției de aproximativ 0,14%."
Cifra provizorie avansata de OMS in martie a fost de 3,4% ,rata a mortalitatii.Cifra a fost folosita pentru justificarea masurilor dure ( si inutile!) de lockdown si de restrangere a drepturilor si libertatilor.Subliniez,0,14 este de 24 de ori(!!!) mai mic decat 3,14.Simplu.
Daca luam in calcul si raportarea excesiva a deceselor Covid ( Cu si De Covid,o mare diferenta intre cele doua sintagme),cifra reala este si mai mica.Da,mai mica de 0,14%,adica o rata a mortalitatii mai mica decat gripa.In acest sens,poate ajuta ca UK si SUA si au ajustat cifrele deceselor Covid,admitand ca au supraraportat.
Vorbind de Romania,chiar autoritatile au admis o rata a imunizarii de 5% din populatie.Deci 1 milion de romani au avut boala ( am rotunjit cifrele,mai ales ca insesi autoritatile sunt ambigue in legatura cu populatia tarii-o anomalie).Cazurile de testati pozitiv sunt de 160.000.Diferenta pana la 1 milion o reprezinta cei care au avut boala( sau au fost infectati) fara sa stie.Decesele in Romania: 5535.Rata mortalitatii aproximativ 0,55%,mai mare decat media mondiala.De ce? Problemele sunt vechi,dar noi.Dincolo de dezorganizare,lipsa medicamente,aparatura depasita apare obsesiv in foarte multe cazuri( nu generalizam,dar nici nu trebuie bagatelizat) -dezinteresul cadrelor medicale,neimplicarea si incompetenta,uneori.Mor mai multi oameni de covid la noi,dar priviti statisticile ,va rog,mor oameni mai multi in Romania si de alte boli.Un exemplu,cancerul! Nu mi dati exemple singulare,eu vorbesc despre medie,despre multele situatii in care neimplicarea,mediocritatea duc la moarte.Desigur,un factot important il reprezinta si infectiile nosocomiale,omorau si inainte de covid ,omoara si acum.Dar despre ele nu scrie nimeni,sau aproape nimeni.Priviti adevarul si acceptati l! Kaletra si Plaquenil sunt depasite in protocoalele internationale-in Romania,nu! Se prescriu!
E o analiza lucida,calma.Stiu ce ne spune propaganda panicatilor si panicarzilor.Eu am analizat cifrele LOR.Atat.
Va pasa? Da? Si atunci DE CE statul a lasat 30 ( TREIZECI) de copii sa moara din lipsa de medicamente si aparatura la spitalul Marie Curie??? Unde erati voi cei ce scrieti zilnic despre covid si cat de rau e el? Unde erati ma? Eu stiu ca atunci cand iti pasa,iti pasa de toti,nu pe bucati.De aia cred ca sunteti ori prosti,ori platiti,sau si una si alta.
Va pasa? Da? Si atunci DE CE nu ati scris cu lacrimi in ochi de alti bolnavi care au murit ( 10% mai multi decat in ultimii zece ani) de alte boli ( non covid) ?? Au murit ca nu au avut acces la spitale! Pai de ei nu va pasa? De aia cred ca sunteti ori prosti,ori platiti,ori si una si alta.
Inca ceva: spitalul Colentina,unde se tratau 20 000 de oameni pe luna,s a inchis din nou.Nu mai ziceti nimic?? E bine ? Stiu,important este sa nu moara oamenii de covid,celelalte morti non covid le trecem la daune colaterale.
In concluzie,analizati cifrele cu calm,lucid.Ne e frica de moarte si ne conservam foarte bine,omorand in jur tot ce nu e legat de covid.
Ce faceati daca in loc de sars cov 2 scapau ciuma bubonica 2.0 ?? In niciun caz nu mai scriati sa bagati panica in oameni ca ...erati morti sau ,oricum,nu mai era nevoie de promovare si marketing,era clar pentru toti ca i rau cu ciuma..
Deci sa credem in covid! O mahnire personala: ocupate fiind cu noul coronavirus,televiziunile nu ne au spus anul acesta ceva de banala gripa.Nu mai e pe trend sau a fost eradicata?

Comments

Popular posts from this blog

Regatul proștilor

O propunere de nerefuzat

O ultimă vară calmă