Cronica prostiei ticaloase


 

Arafat [ 14.06.2020] : "Asimptomaticii trebuie internati fortat in baza legii din Parlament, trebuie extrasi din societate, nu pot fi lasati acasa sa ii infecteze pe ceilalti"
Si inainte si dupa aceasta declaratie tot aparatul guvernamental impreuna cu abjecta masinarie a propagandei au avut ca UNIC scop argumentarea acestei idei ( catastrofale) si nimicirea oricarei persoane care cuvanta contrar.O idee care ne a costat resurse URIASE .Banii au fost cheltuiti ( sau sa scriu sifonati?) pe cazarea asimptomaticilor sau a celor cu forme usoare.Caz UNIC in lume,voi scrie asta pana cand inchid pagina sau viata,care se intampla prima.De ce sa cheltuim banii inteligent,pe dotarea cu echipamente,cu medicamente sau,ce idee,cu finantarea unui spital de copii? Nuu,ca noi fiind TAMPITII planetei,trebuia sa ne facem smenurile si furaciunile. A trebuit sa moara oameni,stiti brandul de tara..
Si ce s a intamplat? Ne spune Dr. Laszlo Lorenzovici:
”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID [..]Impactul pandemiei este major asupra sănătății publice în general. Consumul redus de medicamente, evacuarea pacienților din spitale, stoparea intervenților chirurgicale neurgente..Dacă anul trecut s-au descoperit pe lună, de exemplu, 1.000 de cazuri de un anumit tip de cancer, acum estimez că s-au descoperit poate un sfert."( interviul complet in " Libertatea")
Credeti ca cei care ne au certat pe noi care am reclamat inchiderea spitalelor ca pe o crima sunt imuni la cancer sau alte boli? Nu,evident ca nu.Stiti cati oameni mor de cancer in Romania? 143 / zi,peste 51.000 pe an.Plus boli cardiovasculare si alte boli cronice.Acestea sunt cifrele unui genocid.
Stiti,am discutat pana la epuizare subiectul.Si pentru ca suntem o tara condusa de niste idioti care ne omoara...va prezint cateva declaratii ulterioare primei,sa nu ziceti ca mint.
Ludovic Orban catre Tătaru [ 14.10.2020] : "Pacienţii care nu au nevoie de internare fiind asimptomatici să nu mai fie primiti la spitale "'
Nelu Tataru,ministrul sanatatii :
"Asimptomaticii vor rămâne la domiciliu începând de săptămâna viitoare ; nu ii vom mai interna si oricum nu prezinta pericol"'
Ce mai este de adaugat?? Traim intr un banc de al lui Bula.Scapa cine poate! I ati auzit pe iubitorii de puscarii medicale sa mai zica ceva? Sa si faca mea culpa? Sa zica: Tovarasi,am gresit! Suntem prosti? Nuu! Tupeul ,jegul si abjectia sunt la un nivel fara precedent!
In incheierea acestei cronici a ticalosiei, mai adaug o declaratie a dr Lorenzovici:
"Știți din ce cauză a murit profesorul Istvan Benedek din Târgu Mureș, doctorul care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România? El a reușit să depășească infecția cu COVID și a fost răpus de infecția cu o bacterie luată din aparatul de ventilat".
Oare cati au murit de infectiile intraspitalicesti si nu de covid? Va ramane un secret.Ca de cancer si alte boli non covid,incepem sa vedem.
Virusul e un fleac ,vorba lui Becali,prostia ,in schimb,e ucigasul cel mai precis.De elita.Si nu mai radeti de Becali ...sincer,e mult,mult peste idiotii care ne conduc.
30 milioane.Ce 30? Atat au platit romanii pe testele PCR facute la privat.Plus masti de 230 milioane.Toate milioanele sunt de euro,biensûr.Care teste PCR? Fix acelea despre care insusi inventatorul lor a zis ca nu depisteaza boala.
Atat.Prostia este infinita.Tara vesela,popor trist!

Comments

Popular posts from this blog

Regatul proștilor

O propunere de nerefuzat

O ultimă vară calmă