Crime de gandire



Sa zicem ca ai fost in coma 8 luni sau plecat pe Marte cu masinuta lui Musk si azi te ai trezit din coma sau ai revenit dupa Marte.Iti faci un update rapid cu covidul,cu noua paradigma dupa care,inevitabil,incepi sa ti pui niste intrebari si sa ai cateva observatii.Cogito ergo sum,adica intreb ca de aia mi a dat Dumnezeu cap,sa l folosesc..
1.Deschizi ziarul si citesti: sindicatul profesionistilor din sanatate,Solidaritatea Sanitara,cere suspendarea prevederilor malpraxisului pe durata pandemiei..Nu va suna similar cu solicitarea lui Arafat si Cercel cu privire la imunitatea la achizitii in timpul pandemiei? Mie ,da.Sa aiba legatura cu folosirea unor protocoale neverificate? Cu niste practici ilegale? Initial s a folosit Kaletra.Acest medicament nu numai ca nu a vindecat pe nimeni de covid,dar a agravat starea pacientilor,grabind in unele cazuri decesul.Intubarea? Rata de deces de 90%.Sunt gresite protocoalele? Ce medicamente se folosesc? Sunt eficiente?Se fac experimente in Romania? Sunt pacientii informati despre efectele adverse,despre tratamente,eventual despre cele experimentale? Preocuparea pentru malpraxis pare justificata.Si convenabila.Stiti cati medici sunt pe listele de la locale si parlamentare? Multi!
2.Apocalipsa in Europa,in SUA,in Australia.Cauti sectiunea Africa,convins ca s a produs acolo o apocalipsa dubla.Daca a cedat terapia intensiva in Italia,in Spania...te gandesti ca Yemenul e sters de pe fata pamantului.Cu regret va spun ca acolo este "doar" o banala criza umanitara: mor oamenii de foame,grav,rau.Atat.Au cedat spitalele? Care spitale? Exact! Nu vreau sa impun o idee,vreau doar sa observati,sa va intrebati.Sunteti certati zilnic ca e vina voastra,ca nu va spalati pe maini si ca nu purtati masca...Chiar credeti ca in Africa,In Siria,in alte tari sarace, la fiecare prima pe stanga e cate o fantana cu dezinfectant,iar mastile se dau for free,fara numar si la fiecare 50 de km e cate un spa sa se spele aia cum vrea auricularul lor?? Oameni buni,aia nu au apa ..sa bea!! Cum va explicati? Nu au prin tarile astea glume cu unitati mobile de ATI,cu bonusuri pentru lupta cu virusul ucigas.
Bonus: China a eradicat corona.Stiu,China e comunista.Si Taiwanul.Care i tot o China,dar nu i comunista..Cum??? Iar in China ,masca nu i obligatorie.Nici vaccinarea.Si traiesc aia acolo normal,fara distantare si alte obiceiuri europene.Ba mai mult,fac bani multi din masti si alte echipamente vandute lumii vestice.Cat despre Asia si masca.Acolo s a purtat BENEVOL si inainte ,din cauza poluarii.Si nu i a ferit de virus,ca l au avut,nu? Si coronavirus au avut,ba chiar si SARS.POLUAREA,nu mai dati exemple daca nu stiti!! Ca atare,nu mai absolutizati masca!
3.Un domn pe nume Trump reclama ca sunt trecuti la cifrele mortilor pandemiei toti cei CU covid ,si nu exclusiv cei omorati direct si nemijlocit de coronavirus,adica cei morti DE covid.Si are dreptate.Si de aici intrebarile curg: de ce nu se fac autopsii? In caz ca te lupti cu un virus necunoscut pe care vrei sa l invingi prin tratament ,autopsiile sunt esentiale.Iti arata cum actioneaza,ce organe afecteaza etc..De ce le ai interzice? ( pentru credulii de serviciu,7,8 autopsii nu inseamna nimic...)Nu stiu,poate pentru ca nu te preocupa tratamentul bolii,poate pentru ca ar arata exact cati au murit DE covid si nu CU covid si toata constructia psihozei ar pica,nu i asa? Tratamentul este pentru cei bolnavi,vaccinul pentru toata lumea.Vaccinul,cumparat de tarile civilizate ,cu bani.Revin la punctul 2.Africa si alte tari sarace nu au bani de vaccin,ei nu au eradicat boli al caror nume noi l am uitat..In Etiopia au avut epidemii de holera,chiar credem ca ar da banii pentru vaccin corona?? Iata ,poate,de ce nu i corona decat in tarile care se pot vaccina impotriva corona.Pe bani,ca i vaccin in masa..Pare halucinant,dar nu i.E basic ul,nu faci marketing pentru un produs pe piete care stii sigur ca nu au bani si interes sa l cumpere.Cat despre controlul populatie..in Africa,prin saracie,sustinerea unor razboaie,exploatare salbatica,ai rezolvat problema.Pandemia te ar complica.Vrei sa i izolezi? No problem,se rezolva de la sine ,prin pasaportul covid..
4.Totul are nevoie de marketing,chiar si frica.Numarul de morti e un argument,dar el ,singur,nu este suficient.Iti trebuie mai mult,iti trebuie psihoza,frica.Si aici intervine mass media.Covid,covid,covid all day long.Imposibil sa nu te sperie,sa nu te afecteze.Planeta e un sat,mass media mondiala e ca o panza de paianjen,detinuta de cativa,prin concentrarea in mari trusturi si companii de media,afilieri.Big Tech ul ( Fb,Twitter,Google) e un stat in sine,un stat puternic.Stabileste ideologia oficiala,cenzureaza in cel mai nediluat stil stalinist si joaca politic.Joe Biden este candidatul Big Tech.Si nu ne oprim aici.Viermele ideologizarii a patruns chiar si in cercetarea medicala.Nimic nu mai este pur,obiectiv.Exemplu: revista Nature il sustine pe Biden.End of story. Cuvinte cheie propagate sincronizat pe tot globul.Imagini cheie.Si abjectie.Cand moare unu' de sau cu covid ii verifica facebookul si ,daca postase ceva impotriva, spun asta,jegurile: a murit gospodina Cutare.Moarta nu credea in covid...Abject.Care i relevanta? Te ataca virusul numai daca nu crezi il el? Nu,miza este sa te sperie pe tine care esti sceptic,sa te convinga.E o propaganda infecta,dar eficienta.
Asa este cu frica.Si incepi sa te temi.Si sa te rogi sa te vaccineze.Ca sa scapi.Nu? Daca nu te a convins asa,te va convinge cand nu te va lasa sa muncesti,sa calatoresti,sa iesi din casa fara vaccin.Deja fara masca nu mai poti.Functioneaza? Da,aia fara masca sunt inamicii publici,care trebuie batuti.Frica.Va trecuse frica aia mare de terorism,de atentate..era inevitabil ca apare o noua sperietoare.Plus un prilej exceptional sa fim pusi la test,la masurat de reactii.Pana acum,suntem foarte bine: docili si cretini,adica in grafic.
5.Te ai intrebat unde este gripa? A fost eradicata! OMS ul,mama si tatal nostru, a declarat ca au scazut cazurile de gripa anul acesta cu 98%.Fantastic! Zic ei ca sunt mai multe explicatii: interferenta virusului gripal cu noul coronavirus,invingator la puncte coronavirus,masurile de protectie si testele PCR,care nu disting cert intre gripa si coronavirus.Deci ai un test pentru coronavirus care are o marja de eroare foarte mare,dar pe baza caruia iti definesti infectarile.Iar pe baza infectarilor ,iti stabilesti masurile,restrictiile.Nu are sens? Nu are,asa e! Infectati numar record,asta auzi de milioane de ori pe zi..te bucuri ,totusi,ca s a eradicat gripa.Si nici infectii respiratorii nu mai exista.
Incepi sa crezi.Si ,boom,vine statistica: au murit mai putini oameni in primele opt luni din 2020 decat in primele opt luni din 2019.Si te intrebi: ce i cu pandemia asta? Ori ne mint si s a murit mult si nu vor sa ne sperie.Fals,ca toata propaganda abjecta este facuta sa te sperie Si atunci? E o pandemie doar la tv? Tot bolile cardiovasculare si tumorile omoara?Se murea mai mult inainte in spitale? Din cauza supramedicamentatiei,a diagnosticarii respectiv a tratamentului gresite? Atunci,suntem intr un rahat mai mare si mai vechi decat ne putem imagina.Cifrele sunt amagitoare.Luati nosocomialele,chipurile eradicate in Romania.Fals,exista in toata lumea,la noi mai mult decat la altii.Revin la punctul 1: intubarea asigura o cale rapida de colonizare a gazdei cu bacteriile intraspitalicesti.Letale.Bolnavii covid omorati de nosocomiale? Nu i prea flatant pentru noul coronavirusul asta! Nu i asa fioros..
6.De ce nu mor oamenii pe strada? Pentru ca se duc toate cazurile grave la spital! Da? Cand raman fara aer,suna izoleta.Toti? Nu e unu' care a ramas fara aer acasa,la magazin,pe strada si i s a luat aerul de tot pana sa ajunga la spital? Acest virus napraznic este lent,daca ai timp sa suni la izoleta,sa te mute aia prin tara cu salvarea,ca ,stiti,nu s locuri la ATI.. Daca era ciuma neagra,tot asa se murea,organizat? Au murit acasa? Nu,ca nu se vad in statistica.Singurii care au murit in numar mai mare,cu 10%,sunt bolnavii non covid.Concluzie: e un virus periculos care a omorat mai mult pe cei non covid,adica aia care nu au avut covid...
7.Propaganda...Care sunt vectorii ? Mass media,statul,cateva categorii profesionale privilegiate.Observati cu atentie ca toti acesti vectori au de castigat,profita fabulos.O lege a firii umane: cand stii ca a venit urgia,ciuma,ca ,teoretic,o sa mori,te mai gandesti sa faci bani din teste? Nu! Te mai intereseaza banii din pub? Nu! Banii de bonus covid? Nu! Sigur,daca nu esti viking.Aia isi ingropau averea ca s o gaseasca cand ajung in Walhala,cand stateau la masa cu Thor si Freya...Exceptand ca tu stii ca nu a venit urgia,doar declari asta.Sau ,daca esti in plina pandemie ucigatoare,legile diplomatice te apara? Io zic ca nu,dar ei zic ca da! Ma refer la lipsa obligativitatii carantinarii a personalului diplomatic..Nu subestimati propaganda: oricine gandeste diferit trebuie anihilat.Ca i Bittman sau Cristi Puiu sau prof Astarastoaie..
In incheiere,va rog nu incercati sa imi argumentati ca si alte tari au luat masuri asemanatoare.Nu ma convingeti! Unu,nu avem noi monopol pe prostie si ticalosie.E coada pe planeta.Doi,o idee proasta sau oribila sau criminala nu se face mai buna,mai dreapta daca este imbratisata de multi adepti.Nu,este doar aceeasi idee la fel de proasta cu mai multi adepti ( spune ceva despre noi,oamenii ,treaba asta).Vezi nazismul,comunismul...
Si daca te ai intors dupa Marte,nu ai cum sa nu observi,fara a fi geniu,ca acest virus nenorocit este un pretext pentru o revolutie tacuta.O schimbare a vietii.Controlul populatiei.Selectionarea populatiei, preferati fiind cei tineri si sanatosi care s au dovedit si mai docili,culmea..Religia e nasoala.Cei care cred in viata de apoi sunt mai greu de controlat,nefiindu le atat de frica de moarte( exista Viata de Apoi),pe cand cei care nu cred in nimic ar ceda orice drepturi si libertati ca sa si conserve existenta fizica ,unica pe care o recunoaste un ateu.De aia credinta trebuie distrusa.La noi a inceput demult acest proces.Distrugerea micilor afaceristi.Cumva, venitul lor le asigura o doza de independenta fata de stat.S a terminat cu asta.Totul se va concentra in cateva maini.Marii rechini.Cand nu ti e foame, ai idei.Cand ti e foame, ai o singura idee: sa mananci.
Eu nu spun ca nu exista noul coronavirus.Spun doar sa intrebi,sa te intrebi,sa observi.E mult mai mult de observat. Sa faci " crime de gandire".Aceasta sintagma va este cunoscuta din romanul " 1984" scris de George Orwell-crima de gandire, thoughtcrime.
Ce inseamna crima de gandire? În " 1984" statul decidea ceea ce constituia un discurs acceptabil în menținerea ordinii societății,iar celor care săvârșeau crime de gândire deosebit de grave, li se ștergea orice urmă a existenței lor.Crima de gandire inseamna orice indoiala,intrebare,contrazicere a ideologiei oficiale dominante.
Suna familiar? Era mai bine pe Marte?
In timp ce noi vorbim de si despre covid,procesul destatalizarii Romaniei.Proces inceput long time ago ,accelerat de covid.Iar planeta devine Planeta Puscarie.Asa este in razboi si in dictatura.Ca asta avem acum.
Ps.Daca nu ai intrebari,nelamuriri,daca crezi ca acest virus e doar o problema medicala,daca nu ai sesizat neconcordante ale specialistilor,te rog sa nu citesti textul.Nu ti se adreseaza.

Comments

Popular posts from this blog

Regatul proștilor

O propunere de nerefuzat

O ultimă vară calmă