Lehamite


 

O domnisoara doctor propune alteia intocmirea unui registru unde sa fie inregistrati toti cei ce nu cred in covid si sufocarea lor.Cea careia i se adreseaza geniala ,in abjectie ,propunere,ea insasi avea viziuni cu Cristi Puiu intubat.
O alta domnisoara doctor il blesteama( !!) pe un obraznic necredincios in ale covidului sa faca infarct.
Un medic,manager de spital,a jignit un popor intreg.Il stiti,cel de la Timisoara.
Cohorte de medici scriu texte "minunate"pe facebook ( cand or avea timp?) ,toate cu clasica ,dar imbecila invitatie la terapie intensiva pentru cei care nu cred.
Un europarlamentar propune dosare penale pentru cei care nu cred in covid.
Raed Arafat,in argumentarea necesitatii vaccinarii obligatorii deja votate,invoca o speta ce a servit drept argument in procesul de la Nuremberg de catre medicii nazisti.Este vorba despre cazul Jacobson v. Massachusetts, un proces din 1905, în care un imigrant suedez a fost vaccinat cu forța în urma deciziei judecătorului John Marshall Harla.
Doctorii naziști, la procesul de la Nuremberg, au invocat în mod explicit acest caz în apărarea lor, preluând integral argumentația, inclusiv motivația deciziei, care în mod evident includea sintagma "public welfare" ( binele public care vi-l toarna astia ca sa justifice masurile idioate luate).
De asemenea,acest caz a servit drept jurisprudenta in legalizarea sterilizarii fortate a persoanelor cu handicap mental.
Sterilizarea forțată a fost linia de forță a teoriei "științifice" a eugeniei, care a făcut posibilă acceptarea treptată a unor abominații ca practică medicală.
Deci,punctez,Raed Arafat a invocat aceeasi speta ca si doctorii nazisti la Nuremberg.Stim toti ce s a intamplat cu evreii.
Toata propaganda se concentreaza sa i anihilizeze pe cei care nu cred.De ce acest efort? Imi pare rau sa va dezamagesc,dar un curent puternic negationist exista pe toata planeta,nu numai la noi asa cum trambiteaza propaganda.
Cohorte de medici s au plimbat pe la tv sau prin spatiul facebookului sa ne convinga ca e bine sa stam internati fara simptome.Si ca e bine sa nu ne mai internam de alte boli.Eliminarea celor bolnavi cronici? A celor varstanici?
Dar nu,nu i dictatura.Nu i un iz pestilential de nazism cu fata de secol XXI.Cine vorbeste,cine intreaba este crucificat.Cristi Puiu a devenit paria intr o secunda.A fost o crucificare ritualica,exemplara,dezarmanta pentru alte voci publice sa mai puna intrebari.Intrebi ce nu trebuie,cariera ta s a sfarsit.
Cand am inceput sa citesc despre evrei,nazism,Holocaust..o intrebare revenea constant: de ce nu a facut nimeni nimic sa i ajute?De ce au tacut toti? De ce unii oameni normali au participat activ la acele abominatii? Ei bine,azi inteleg! Asa s a intamplat si atunci! Categoriile privilegiate au participat.Sub cele mai mizerabile pretexte: binele comun,asa erau legile,ce era sa facem,profesia,ordinele superiorului...asa se intampla si acum! Tacere!! Oricine vorbeste,intreaba,pune la indoiala este stigmatizat rapid.Si invins,deci.
La polul opus al dizertatiei sta realitatea.Copiii merg la scoala pe baza declaratiilor parintilor.E bolnav copilul? Parintele devine faptuitor de fals in declaratii.Pai nu mai e cu specialistii care le stiu pe toate? S a furat? Nuu,e curtea de conturi pesedista.Sunt oamenii lasati fara servicii? Nuu,minte pesedeul.Ccr se pare ca e buna sa contestam motiunea.Care CCR? Aia care e dusmanul poporului si trebuie desfiintata! O mizerie fara limite! Un amatorism ticalosit.Vorbind de medici,cam cati dintre cei care au impanzit fb ul cu texte cretinoide despre covid,terapii etc au scris un rand,UNUL,despre cei morti de plimbat prin spitale,de amanat operatii ?? Cati? Putregaiul nu i de acum,e vechi.Covidul l a facut vizibil,atata tot.
Ce nu stiu eu,este ca oamenii s au saturat.Se simte.E un murmur in adancul societatii.Murmurul se va metamorfoza in strigat,in urlet cand va incepe greul.Foamea.
Un popor certat,admonestat,lasat sa fie sarac.Neiubit de conducatori.Ce ghinion pe tara asta si pe oamenii ei sa fie condusi de niste neiubitori de neam.
Un text amestecat,scris cu lehamite.Secvente de realitate puse una langa alta.

Comments

Popular posts from this blog

Regatul proștilor

O propunere de nerefuzat

O ultimă vară calmă