Ipocrizii

 

Cativa dintre voi imi trimiteti diverse materiale cu subiecte interesante: schimbarea ordinii mondiale,alegerile din SUA,11 septembrie.Foarte ofertanta discutia.Am putea dialoga si despre ce face Erdogan in Mediterana,despre un potential conflict cu Grecia,despre China,despre ..dar ce rost ar avea? Noi,aici la soviet,avem probleme mai lumesti,ascunse sub ipocrizia fara margini a propagandei platite.
De exemplu,e o discutie foarte ampla despre plexiglas,despre pregatirea scolilor pentru scoala,sa fie copiii safe si sa nu ia covid.Serios? Am vizitat,prin natura profesiei,foarte multe scoli de la tara.Procentul scolilor fara apa curenta si cu WC turcesc in fundul curtii e foarte mare.Ipocritilor,voi cei din propaganda imbecilo-hipsterito-hastagista, pana la plexiglas,nu mai bine punem apa si sapun pentru copii? Si hartie igienica ? Stiti voi cati copii au murit pentru ca au cazut in fosa septica ,adica in gaura WC ului? Cea mai buna aparare de covid e apa si sapunul,ipocritilor! Nu toti copiii Romaniei stau in Bucuresti sau in orase mari.Sau cei de la tara nu conteaza?
Asta e cu propaganda.A comentat si l a tocat pe Cristi Puiu si pe oricine ar indrazni sa puna intrebari si sa aiba indoieli.In schimb,de ipocriti mizerabili ce sunt,niciun cuvant despre Dr Imbri si declaratiile lui nefericite.Nu! Ca e..specialist!
Radea toata lumea de Dancila,ca e proasta,ca nu stie sa vorbeasca.Tone a scris propaganda ...tone.Ia uite cum despre Anisie Pepsiglas nimic.Despre giroscop nu mai rade nimeni.Ipocritilor!
Toti mizerabilii astia platiti infiereaza public pe oricine pune la indoiala masurile guvernului( si trebuie sa ai buba la cap sa nu vezi ca sunt complet depasiti de situatie.) ,tipa ca libertatea mea ii imbolnaveste,ca da le dracu de drepturi,treaba e sa nu luam covid.Dar absolut niciunul nu a scris un rand despre spitale inchise,despre oameni ,bolnavi cronici lasati de izbeliste.Ba ,mai mult,cand am plublicat texte,poze,faceau pe prostii...ei nu au auzit,nu au vazut,e fake news..Ipocriti mizerabili! Sa avem rabdare,li se va intampla si lor...
Ce sa vorbim de Trump? Hai sa vorbim de asigurari medicale.Oamenii le platesc,dar sunt furati.Nu beneficiaza de nimic si sunt nevoiti sa mearga la privat.E o adevarata privatizare a sistemului de sanatate,cine are bani traieste,cine nu,nu.Vorbeste propaganda despre asta? Nu! Asa e covidul,sa nu murim de covid bla bla.
Sa vorbim de China? Nu! Hai sa vorbim de oamenii ramasi fara serviciu! Ei nu conteaza? Propaganda? Uite asta efect si simptom de covid : sa nu ai bani pentru facturi si mancare.Sa nu stii cu ce iti trimiti copiii la scoala.Ipocritilor!
Grecia? Nu mai bine despre jaful petrecut in pandemie? Stai,am uitat,ne au zis propagandistii ,ca e vina PSD.
Sa vorbim de seniori? Ce sa vorbiti voi? Voi,ipocriti mizerabili,carora vi s a parut normal sa i lasam liberi numai doua ore pe zi?
CCR? Pai ,mai propagandistilor,cata cerneala ati consumat ca sa argumentati ca trebuie desfiintata? E buna acum sa contestati motiunea de cenzura? Ce o sa mai scrieti? Ca e buna? Bonus:PNL a contestat motiunea de cenzura pe motiv ca se creeaza instabilitatea guvernamentala(🤣🤣) Exact asta e si ideea..sa cada guvernul! Mai sunt si prosti! Ce o sa scrie propaganda? Ca nenorocitul de PSD vrea sa destabilizeze guvernul! Si prostii vor crede! La CCR au contestat si dublarea alocatiilor copiiilor.Nu e bani...Pensii,salarii,nimic,nu e bani..
Propaganda are si memorie selectiva,noi,nu...sper ca va amintiti cum il fugareau prin Parlament pe Catu sa l puna premier..Va rupeati parul din cap in Victoriei ca se imprumuta Orlando.Lasa ca nu se imprumuta Catu,dar despre el,numai de bine.
In schimb tot aparatul de propaganda plange de mila Belarusului,ca nu se respecta drepturile si libetatile.Serios??? Dar ca in Romania este inca activa derogarea de la Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu intereseaza pe nimeni.
S au ofilit toti ca a injurat Romascanu.Pai cand scria inclusiv Liiceanu despre nevoia de #muepsd,era filozofie,nu?
Sa vorbim de incurajarea turnatoriei.Toarna l pe x,pe y ca nu poarta masca.Bravo! Ce eroi! Fara masca,murim!! Care masti sunt 90% neconforme,neadecvate.Propaganda tace ,normal.Asteapta vaccinul,dar nu ala de la rusi,ala e cah..
Muuulta ipocrizie.Platita.Presa platita.Dar,sa nu ne amagim,propaganda nu scrie in neant,scrie pentru unii dintre noi care chiar cred.Naivii.
Naivii sa si raspunda la cateva intrebari! De ce in aceeasi perioada a anului 2019 au murit mai multi oameni decat in vremea virusului astuia ucigas? De ce n au cazut secerati toti care n au purtat masca? Si,cine e mai normal,un ultras care vrea sa stea inchis in casa pana trece virusul,care poarta masca si cand e singur,sau unul care incearca sa fie normal si care nu i siderat ca moartea e parte din viata?
In concluzie,propaganda mizerabila a reusit sa ne tina in case,sa justifice o dictatura medicala,sa puna o tara pe butuci ...AIUREA,fara dovezi stiintifice.
Deci,lumea pe Planeta cu ale ei,noi cu dictatura ipocriziei,la soviet,aici.

Comments

Popular posts from this blog

Regatul proștilor

O propunere de nerefuzat

O ultimă vară calmă